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Publicaciones WoS (Ediciones: ISSHP, ISTP, AHCI, SSCI, SCI), Scopus, SciELO Chile.


WoS #Pub
Food Science & Technology 16
Horticulture 6
Agriculture, Multidisciplinary 4
Nutrition & Dietetics 4
Agronomy 3
Veterinary Sciences 1
Chemistry, Applied 1
Chemistry, Analytical 1

Scopus #Pub
Agricultural And Biological Sciences (All) 3
Agronomy And Crop Science 3
Food Science 3
Environmental Science (All) 2
Agricultural And Biological Sciences (Miscellaneous) 2
Veterinary (All) 1
Animal Science And Zoology 1
Chemistry (All) 1
Medicine (Miscellaneous) 1
Nutrition And Dietetics 1

SciELO #Pub
Agricultural Sciences 4
Health Sciences 1

Autores Chile



Nombre Género #Pub
INFANTE-ESPINEIRA, RODRIGO ARTURO Hombre 11
CONTADOR-CARDENAS, LORETO ANDREA Mujer 5
SHINYA-MORENO, PAULINA ALEJANDRA Mujer 4
OBREQUE-SLIER, ELIAS Hombre 3
PENA-NEIRA, A. Hombre 3
MEDEL-MARABOLI, MARCELA Mujer 3
LOPEZ-SOLIS, REMIGIO OMAR Hombre 3
DIAZ-OTAZO, MARIANA Mujer 3
RIBALTA-PIZARRO, CAMILA Mujer 2
BIOLLEY, E. - 2
PASTENES-VILLARREAL, CLAUDIO Hombre 2
PAILLACAR-ARCOS, MICHEL CLAUDIO Hombre 2
SHENE-DE VIDTS, CAROLINA Mujer 2
LOYOLA-LÓPEZ, NELSON Hombre 2
CACERES-MELLA, ALEJANDRO Hombre 2
POBLETE, FLAVIO AGUIRRE Hombre 1
MORALES D, DORIS Mujer 1
SEPÚLVEDA B, SILVIA Mujer 1
CHUAQUI S, PAULA Mujer 1
WITTIG DE PENNA, EMMA Mujer 1
VILLARROEL T., MARIO Hombre 1
MOENNE-LOCÓZ, D. - 1
HERNÁNDEZ, EVELIN Mujer 1
LÓPEZ, NELSON LOYOLA Hombre 1
MONCADA, GUILLERMO WELLS Hombre 1
VILLARROEL, M. - 1
ASTUDILLO, OSCAR GODOY Hombre 1
RUBILAR, M. - 1
HERRERA, MARIELA ARRIOLA Mujer 1
PINCHEIRA, DANIELA Mujer 1
CASTILLO VEGA, CESAR Hombre 1
GONZÁLEZ, JOSÉ A. Hombre 1
CASTRO-RODRIGUEZ, CRISTIAN Hombre 1
VILLALOBOS, L. Hombre 1
CUNEO, ITALO Hombre 1
ESCALONA, VICTOR HUGO Hombre 1
JARPA-PARRA, MARCELA Mujer 1
INES ESPINOZA, MARIA Mujer 1
CORTES-ARAYA, KATHERINE - 1
ACUÑA CARRASCO, CARLOS - 1
ALVIÑA W, MARCELA Mujer 1
ESCALONA, VICTOR HUGO - 1
VENEGAS G, ELIZABETH Mujer 1
RUBILAR, MÓNICA Mujer 1
ACEVEDO, F. - 1
LUTZ, MARIANE Mujer 1
PRIKEN, KATHLEEN Mujer 1
ARAYA, JAIME E. Hombre 1
LOPEZ, NELSON E. LOYOLA Hombre 1
CORNEJO, SEBASTIAN Hombre 1
SALGADO, EDUARDO Hombre 1
BARRIOS-RODRIGUEZ, YEISON FERNANDO - 1
MUNOZ-ROMERO, DANTE Hombre 1
NELSON, LOYOLA L. - 1
KUSCH, CAROLINA Mujer 1
SALAS, MANUEL BARRERA Hombre 1
VERA, PAOLA Mujer 1
GONZALEZ-CAMPOS, JOSE ALEJANDRO Hombre 1
PEDRESCHI-PLASENCIA, FRANCO Hombre 1
DEFILIPPI-BRUZZONE, BRUNO GIORGIO Hombre 1
CACERES-LILLO, DANTE DANIEL Hombre 1
ORENA, S. Mujer 1
AGOSIN-TRUMPER, EDUARDO Hombre 1
SALAZAR-GARCIA, SAMUEL Hombre 1
HIDALGO-OLATE, HECTOR ANIBAL Hombre 1
MENESES-ARAYA, CLAUDIO ANTONIO Hombre 1
OLAETA, J. A. Hombre 1
ESPINOZA, MARIA INES Mujer 1
ACUNA CARRASCO, CARLOS Hombre 1
LOPEZ-LAPORT, EUGENIO Hombre 1
DELGADO CUZMAR, PAULA Mujer 1
SAAVEDRA-GATICA, ILSE ELIZABETH Mujer 1
BUNGER-TIMMERMANN, ANDREA Mujer 1
MORALES-LADRON DE GUEVARA, ARTURO Hombre 1
SEPULVEDA-SALAZAR, NESTOR Hombre 1
MARIOTTI-CELIS, MARIA Mujer 1
SAEZ, BARBARA Mujer 1
CONCHA-MEYER, ANIBAL Hombre 1
POKNIAKA, J. - 1
CALQUÍN CORREA, PAULINA Mujer 1
BARRERA SALAS, MANUEL Hombre 1
CARLOS, ACUÑA C. - 1
EDUARDO, OYARCE C. - 1
ACEVEDO, E Hombre 1
ACUÑA C, CARLOS Hombre 1
LOYOLA L, NELSON Hombre 1
HERNANDEZ, E. Hombre 1
HURTADO, M. - 1
MOENNE-LOCOZ, D. - 1
NORAMBUENA AGUAYO, RODOLFO Hombre 1
AROS-ORELLANA, DANILO Hombre 1
ZUNIGA, ROMMY N. Mujer 1
LARRAZABAL-FUENTES, MARIA JOSE Mujer 1
VILLARROEL-TUDESCA, MARIO Hombre 1
FISCHER-GANZONI, SUSANA URSINA Mujer 1
ALVINA-WALKER, MARCELA Mujer 1
FICHET, T. Hombre 1
RUBIO-SALAZAR, PIA CATALINA Mujer 1
WELLS- MONCADA, GUILLERMO VERY HERNAN Hombre 1
PEDRESCHI-PLASENCIA, ROMINA Mujer 1

Listado ordenado de autores con afiliación Chile que han utilizado el keyword seleccionado en publicaciones con dominio Chile desde 2008.

Publicaciones WoS (Ediciones: ISSHP, ISTP, AHCI, SSCI, SCI), Scopus, SciELO Chile.



Distribución por género de autores que han utilizado el keyword seleccionado en publicaciones WoS con dominio Chile desde 2008.

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Publicaciones



Título Año Citas
Elaboración de un pan libre de gluten a base de harina de cañihua (Chenopodium pallidicaule Aellen) y evaluación de la aceptabilidad sensorial 2019 7
Consumer acceptability of a sweet bread nutritionally enriched through linear programming with broad bean, chia and amaranth flours 2019 1
Management of Astringency in Red Wines 2019 4
Tara pod (Caesalpinia spinosa) extract mitigates neo-contaminant formation in Chilean bread preserving their sensory attributes 2018 10
Phenolic composition and sensory characteristics of Cabernet Sauvignon wines: effect of water stress and harvest date 2018 9
Controlled water deficit modifies the phenolic composition and sensory properties in Cabernet Sauvignon wines 2018 14
Quality characteristics of angel food cake and muffin using lentil protein as egg/milk replacer 2017 37
PRELIMINARY SIGNS OF PHYSIOLOGICAL MATURITY AND POSTHARVEST PERFORMANCE OF MENDEZ AVOCADO FRUIT 2017 8
The relationship between instrumental tests and sensory determinations of peach and nectarine texture 2016 10
Assessment of peach internal flesh browning through colorimetric measures 2016 14
Texture phenotyping in fresh fleshy fruit 2015 11
STOCHASTIC MODEL FOR THE PROCESS OF WINE AWARD: VISUALIZATION AND QUANTIFICATION 2014 0
Influence of Pruning Intensity of Olive Trees on the Oil Characteristics ('Coratina') 2014 3
Identification, Quantification, and Sensory Characterization of Steviol Glycosides from Differently Processed Stevia rebaudiana Commercial Extracts 2014 40
Breeding for Fruit Quality in Prunus 2011 11
Consumer Tests for Monitoring Optimal 'Abate Fetel' Pear Eating Quality 2014 2
Multivariate calibration by near infrared spectroscopy for the determination of the vitamin E and the antioxidant properties of quinoa 2013 37
COMPOSITION AND BIOACTIVE PROPERTIES OF YERBA MATE (Ilex paraguariensis A. St.-Hil.): A REVIEW 2012 67
POSTHARVEST SENSORY AND PHENOLIC CHARACTERIZATION OF 'ELEGANT LADY' AND 'CARSON' PEACHES 2011 30
Interactions of enological tannins with the protein fraction of saliva and astringency perception are affected by pH 2012 35
Apricot (Prunus armeniaca L.) quality and breeding perspectives 2009 27
Preconditioning treatment maintains taste characteristic perception of ripe 'September Sun' peach following cold storage 2009 19
Supplementation of commercial layer diets with different refined fish oils. Effects on layer performance and sensory egg quality 2008 2
Quality oriented fruit breeding: Peach [Prunus persica (L.) Batsch] 2008 39
Native black Michune potato variety: characterization, frying conditions and sensory evaluation 2012 3
Consumer Response to Tomato Pomace Powder as an Ingredient in Bread: Impact of Sensory Liking and Benefit Information on Purchase Intent 2019 10
Evaluation of the starch amount in potatoes (Solanum tuberosum, sp. Tuberosum cv. desirée), produced in organic and conventional ways in the province of curicó, maule región Evaluación del contenido de almidón en papas (Solanum tuberosum, sp. Tuberosum cv. desirée), producidas en forma orgánica y convencional en la provincia de curicó, región del maule 2010 0
Evaluation of the use of modified atmosphere in Fragaria chiloensis L. white ecotype Evaluación del uso de atmósfera modificada en Fragaria chiloensis L. ecotipo blanco 2008 0
EVALUACIÓN DE PARÁMETROS FÍSICOS, MICROBIOLÓGICOS Y SENSORIALES DE RADICCHIOS (CHICHORIUM INTYBUS L. VAR. FOLIOSUM) ENVASADOS MEDIANTE IV GAMA 2007 0
Obtención de un Sustituto de Chocolate tipo-Pasta usando Pulpa de Carao (Cassia fístula L.) 2015 0
Influencia de la Temperatura de Conservación sobre la Formación de Histamina en Caballa (Scomber japonicus) 2011 0
Calidad de cocción, aceptabilidad e índice glicémico de pasta larga enriquecida con leguminosas 2014 0
Sensory evaluation of culinary preparations containing novel functional foods oriented to the elderly Evaluación sensorial de preparaciones elaboradas con nuevos alimentos funcionales destinados al adulto mayor 2008 0
ADAPTACIÓN DE LA ESCALA HEDÓNICA FACIAL PARA MEDIR PREFERENCIAS ALIMENTARIAS DE ALUMNOS DE PRE-ESCOLAR 2008 0
MÉTODO DE TAGUCHI PARA OPTIMIZAR CALIDAD DE POSTRES FUNCIONALES DESTINADOS AL ADULTO MAYOR Y ESTUDIO DE PREFACTIBILIDAD TÉCNICO - ECONÓMICA 2004 0
The relationship between instrumental tests and sensory determinations of peach and nectarine texture 2016 0
Effect of sucralose and biostimulant on pre- and postharvest of blueberries (Vaccinium corymbosum L. cv. Elliot) under organic and conventional production systems 2016 0
Stochastic model for the process of wine award: Visualization and quantification 2014 0
Native Black Michuñe potato variety: Characterization, frying conditions and sensory evaluation 2012 0
Facial hedonic scale adaptation to measure food preferences among preschool children Adaptación de la escala hedónica facial para medir preferencias alimentarias de alumnos de pre-escolar 2008 0
Characteristics of the salmon marinated in dry and for immersion in osmotic solution 2008 4
Instrumental measurement of triticale cookie color. Effect of ash content Medicion instrumental del color en galletitas dulces de triticale. Influencia del contenido de cenizas 2002 0
Diverse interaction of commercial enological tannins with the protein fraction of saliva. Association with astringency 2020 3
Evaluation of the acceptability of low glycaemic index preparations, formulated by replicating traditional Chilean culinary preparations with a high glycaemic index 2020 0
Determination of some functional and sensory attributes and suitability of colored- and noncolored-flesh potatoes for different cooking methods 2020 6
Exploring through CATA (Check-All-That-Apply) method the Italian consumers' perception towards off-season nectarine imported from Chile 2021 0
<i>Beta vulgaris</i> as a Natural Nitrate Source for Meat Products: A Review 2021 9
Conservación de camu camu (Myrciaria dubia Kunth McVaugh) por liofilización 2022 0
Holistic Assessment of Calcium Fertilization in Potato: Diagnostic, Productivity, and Tuber Quality 2023 0
Elaboración de un salchichón fermentado usando almidón y fibra como sustitutos de grasa 2023 0
Effect of roast degree, preparation method, and variety in the sensory and chemical characteristics of coffee (coffea arabica): A mid-infrared spectrum analysis 2021 0
Different physicochemical interactions between varietal wines and human saliva: Correspondence with astringency 2024 0

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