Muestra métricas de impacto externas asociadas a la publicación. Para mayor detalle:
| Indexado |
|
||||
| DOI | 10.1016/J.IFSET.2013.05.010 | ||||
| Año | 2013 | ||||
| Tipo | artículo de investigación |
Citas Totales
Autores Afiliación Chile
Instituciones Chile
% Participación
Internacional
Autores
Afiliación Extranjera
Instituciones
Extranjeras
Industrial Relevance: The freeze concentration allows producing food concentrates with high quality as compared to evaporation and membrane technology. In this work, centrifugation has been applied as an assisted technique to improve the efficiency of freeze concentration in one-step configuration, obtaining promissory results. (C) 2013 Elsevier Ltd. All rights reserved.
| Ord. | Autor | Género | Institución - País |
|---|---|---|---|
| 1 | PETZOLD-MALDONADO, GUILLERMO RODRIGO | Hombre |
Pontificia Universidad Católica de Chile - Chile
Universidad del Bío Bío - Chile |
| 2 | AGUILERA-RADIC, JOSE MIGUEL | Hombre |
Pontificia Universidad Católica de Chile - Chile
|
| Fuente |
|---|
| CONICYT (Chile) |
| Comisión Nacional de Investigación Científica y Tecnológica |
| Comisión Nacional de Investigación CientÃfica y Tecnológica |