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| Indexado |
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| DOI | 10.1016/J.IFSET.2012.06.006 | ||||
| Año | 2012 | ||||
| Tipo | artículo de investigación |
Citas Totales
Autores Afiliación Chile
Instituciones Chile
% Participación
Internacional
Autores
Afiliación Extranjera
Instituciones
Extranjeras
Industrial relevance: Given the many beneficial effects of Aloe Vera gel in the health and food industries, its demand has increased considerably. However, its use is affected by its highly perishable nature. The application of high hydrostatic pressure (HHP) is presented as an innovative technology to maintain the original rheological properties of Aloe vera suspension, leading to an enhancement of its functional attributes. (C) 2012 Elsevier Ltd. All rights reserved.
| Ord. | Autor | Género | Institución - País |
|---|---|---|---|
| 1 | Opazo-Navarrete, Mauricio | Hombre |
Universidad del Bío Bío - Chile
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| 2 | TABILO-MUNIZAGA, GIPSY ELIZABETH | - |
Universidad del Bío Bío - Chile
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| 3 | VEGA-GALVEZ, ANTONIO ALEX | Hombre |
Universidad de la Serena - Chile
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| 4 | MIRANDA-LILLO, MARGARITA IVONNE | Mujer |
Universidad de la Serena - Chile
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| 5 | PEREZ-WON, MARIO OSVALDO | Hombre |
Universidad de la Serena - Chile
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| Fuente |
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| FONDECYT |
| Fondo Nacional de Desarrollo Científico, Tecnológico y de Innovación Tecnológica |
| Fondo Nacional de Desarrollo CientÃfico, Tecnológico y de Innovación Tecnológica |