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| Indexado |
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| DOI | 10.1016/J.TIFS.2016.07.014 | ||||
| Año | 2016 | ||||
| Tipo | revisión |
Citas Totales
Autores Afiliación Chile
Instituciones Chile
% Participación
Internacional
Autores
Afiliación Extranjera
Instituciones
Extranjeras
The objective of this review is to compile the scientific research on the encapsulation of fish oil to discuss the main formulation and process variables that affect the physicochemical properties of the fish oil microparticles obtained by conventional spray-drying, the stability of fish oil during storage and the application of fish oil microparticles in food systems. An alternative strategy to conventional spray drying (water-free spray-drying) is also proposed. (C) 2016 Elsevier Ltd. All rights reserved.
| Ord. | Autor | Género | Institución - País |
|---|---|---|---|
| 1 | Encina, Cristian | Hombre |
Universidad de Chile - Chile
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| 2 | VERGARA-HINOSTROZA, CRISTINA DEL CARMEN | Mujer |
Fdn Fraunhofer Chile Res - Chile
Fraunhofer Chile Research Foundation - Chile |
| 3 | Gimenez, Begona | - |
Universidad de Santiago de Chile - Chile
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| 4 | MORALES-MONTECINOS, JAVIER OCTAVIO | Hombre |
Universidad de Chile - Chile
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| 5 | ROBERT-CANALES, PAZ SOLEDAD | Mujer |
Universidad de Chile - Chile
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| Fuente |
|---|
| Fondo Nacional de Desarrollo Científico y Tecnológico |
| Comisión Nacional de Investigación Científica y Tecnológica |
| Comisión Nacional de Investigación CientÃfica y Tecnológica |
| Fondo Nacional de Desarrollo CientÃfico y Tecnológico |
| Fondecyt Project |