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| Indexado |
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| DOI | 10.20870/OENO-ONE.2018.52.4.2132 | ||||
| Año | 2018 | ||||
| Tipo | artículo de investigación |
Citas Totales
Autores Afiliación Chile
Instituciones Chile
% Participación
Internacional
Autores
Afiliación Extranjera
Instituciones
Extranjeras
Significance and impact of the study: This study can contribute to improve our knowledge on how applying different dosages of SIDY affects the physical and chemical quality of white wines.
| Ord. | Autor | Género | Institución - País |
|---|---|---|---|
| 1 | Del Barrio Galan, R. | Hombre |
Universidad de Chile - Chile
Lallemand Inc - Chile Lallemand Inc. - Canadá Lallemand Inc. - Chile Lallemand Inc - Canadá |
| 2 | UBEDA-FERNANDEZ, CRISTINA | Mujer |
Universidad Autónoma de Chile - Chile
|
| 3 | Gil, Mariona | - |
Universidad de Chile - Chile
|
| 4 | Sieczkowski, Nathalie | Mujer |
Lallemand SAS - Francia
Lallemand Inc. - Canadá Lallemand Inc - Canadá |
| 5 | Pena-Neira, A. | Hombre |
Universidad de Chile - Chile
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| Fuente |
|---|
| FONDECYT |
| FONDEQUIP |
| National Natural Science Foundation of China |
| CONICYT-PAI/concurso nacional insercion en el sector productivo, convocatoria |
| Agradecimiento |
|---|
| The authors are very grateful to CONICYT-PAI/concurso nacional insercion en el sector productivo, convocatoria 2014 No. 781403003, and the projects FONDECYT 11140275, FONDECYT 1140882 and FONDEQUIP EQM-130129. The authors are also grateful to the Popeta winery for providing the wine for the study. |