Muestra métricas de impacto externas asociadas a la publicación. Para mayor detalle:
| Indexado |
|
||||
| DOI | 10.2174/1381612826666200102143755 | ||||
| Año | 2020 | ||||
| Tipo | revisión |
Citas Totales
Autores Afiliación Chile
Instituciones Chile
% Participación
Internacional
Autores
Afiliación Extranjera
Instituciones
Extranjeras
Conclusion: While data on the chemistry, some (bio)activities and toxicity are available for the pods meal and byproducts, little is known about the composition of the fermented Algarrobo beverages. Further studies are needed on the digestion of Algarrobo products both in humans and cattle.
| Ord. | Autor | Género | Institución - País |
|---|---|---|---|
| 1 | SCHMEDA-HIRSCHMANN, GUILLERMO | Hombre |
Universidad de Talca - Chile
|
| 2 | THEODULOZ-LAFUENTE, MARIA CRISTINA | Mujer |
Universidad de Talca - Chile
|
| 3 | Jimenez-Aspee, Felipe | Hombre |
Universidad de Talca - Chile
|
| 4 | ECHEVERRIA-MORGADO, JAVIER FELIPE | Hombre |
Universidad de Santiago de Chile - Chile
|
| Fuente |
|---|
| FONDECYT |
| Fondo Nacional de Desarrollo Científico y Tecnológico |
| Comisión Nacional de Investigación Científica y Tecnológica |
| Fondecyt, Chile |
| Comisión Nacional de Investigación CientÃfica y Tecnológica |
| Fondo Nacional de Desarrollo CientÃfico y Tecnológico |
| CONICYT PAI/ACADEMIA project, Chile |
| Agradecimiento |
|---|
| We thank FONDECYT 1170090. JE is grateful for support from FONDECYT postdoctoral grant 3130327, Project 11160877, and CONICYT PAI/ACADEMIA project 79160109, Chile. |
| We thank FONDECYT 1170090. JE is grateful for support from FONDECYT postdoctoral grant 3130327, Project 11160877, and CONICYT PAI/ACADEMIA project 79160109, Chile. |