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Relationship between antimicrobial activity, phenolic profile and antioxidant capacity of murta (<i>Ugni molinae</i> Turcz) extracts prepared by different drying methods
Indexado
WoS WOS:000499719700003
Scopus SCOPUS_ID:85075878452
DOI 10.3233/JBR-190403
Año 2019
Tipo artículo de investigación

Citas Totales

Autores Afiliación Chile

Instituciones Chile

% Participación
Internacional

Autores
Afiliación Extranjera

Instituciones
Extranjeras


Abstract



CONCLUSIONS: Our results suggest that murta dried with FD, CD and VD have the highest potential to be used as a functional ingredient in the food industry.

Revista



Revista ISSN
Journal Of Berry Research 1878-5093

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Disciplinas de Investigación



WOS
Plant Sciences
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Sin Disciplinas
SciELO
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Publicaciones WoS (Ediciones: ISSHP, ISTP, AHCI, SSCI, SCI), Scopus, SciELO Chile.

Colaboración Institucional



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Autores - Afiliación



Ord. Autor Género Institución - País
1 LOPEZ-PASTEN, JESSICA CAROLINA Mujer Pontificia Universidad Católica de Valparaíso - Chile
2 VEGA-GALVEZ, ANTONIO ALEX Hombre Universidad de la Serena - Chile
3 Rodriguez, Angela Mujer Universidad de la Serena - Chile
4 Stucken, Karina Mujer Universidad de la Serena - Chile
5 Barraza, Claudia Mujer Universidad de la Serena - Chile
6 AGUILERA-JOPIA, LORGIO EDUARDO - Universidad de la Serena - Chile

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Financiamiento



Fuente
FONDECYT
Fondo Nacional de Desarrollo Científico y Tecnológico
Fondo Nacional de Desarrollo Científico y Tecnológico

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Agradecimientos



Agradecimiento
The authors gratefully acknowledge financial support of FONDECYT 1140075.
The authors gratefully acknowledge financial support of FONDECYT 1140075.

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